Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. NÁZEV SPOLEČNOSTI veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá NÁZEV SPOLEČNOSTI s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Aktuality

2. 1. 2021 Život s Božím slovem


6. 1. 2021  Immanuel Nicholas adoptovaný naši farností


8. 3. 2021 Čeho se naše ruce dotýkaly...


9. 10. 2021 Synoda 2021 - 2023


17. 10. 2021 Nový patron našich ministrantů - sv. José Sánchez del Río


2. 3. 2022 Výzva biskupa Jana


21. 5. 2022 Fotografie z farního výletu po stopách P. Josefa Čiháka


22. 5. 2022 Fotografie z oslavy 50. narozenin otce Adama


5. 6. 2022 Fotografie z návštěvy biskupů z Indie
 Fotogalerie č. 2


21. 8. 2022 Přihláška na náboženství ve školním roce 2022/2023


9. 9. 2022  Zápis z Pastorační rady farnosti


18. 9. 2022  Putování bible


Kontakt

Římskokatolická farnost
Dolní Újezd

569 61 Dolní Újezd 34

P. ThMgr. Adam Piotr Grabiec
farář
tel.: 731 604 784

Kompletní kontakty


© 2022, Římskokatolická farnost sv. Martina v Dolním Újezdě u Litomyšle – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑